ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in   

www.ramonurbanolibros.es[/url] ho

 
Post new topic   Reply to topic    Ninja Fortress Forum Index -> Ninja Gaiden 3: Razor's Edge
View previous topic :: View next topic  
Author Message
caicai2017
Greater Ninja
Greater Ninja


Joined: 18 Oct 2017
Posts: 128PostPosted: Mon Nov 19, 2018 7:01 pm    Post subject: www.ramonurbanolibros.es[/url] ho Reply with quote

Je zei dat je zaterdag om 5:00 uur op was, om te zien of de Air Force 1 uitverkocht zou gaan worden. Ga je hetzelfde doen voor de Vandal?
Ja zeker. De Vandaal voor mij is een van die dingen waar ik me niet zo druk over maak, omdat het zo draagbaar is dat ik bijna als, als het uitverkocht is, geweldig is. Als het niet meteen uitverkocht is, dan is dat ook goed, want ik wil dat de juiste mensen de gelegenheid krijgen om dit te dragen, want deze schoen gaat Nike Air Max 95 Femme voor mij niet zozeer over de restwaarde. Het gaat meer om het hebben van het Nike Air Huarache Femme in je garderobe als een Zwitsers zakmes. Het is een probleemoplosser en het hoeft niet noodzakelijk iets te zijn dat op de secundaire markt wordt doorverkocht.
Het verkopen van een schoen die mensen daadwerkelijk gaan dragen, is eigenlijk een revolutionair concept in 2018.
Het is geen gimmick. Deze schoen is voor jou om te dragen en om er echt heel verdomd goed uit te zien. Als we onszelf voorstellen, is het de naam die we als kind hebben gekregen. Mijn naam is Gaagwagyehe: de zon leunt, de bol gaat naar beneden, net als de zonsondergang. "
Deze lijn van Jeremy Thompson, lid van de Iroquois Confederacy of the Onondaga Nation en professionele lacrossespeler, illustreert de Nike N7-collectie Nike Air Huarache Mujer van deze zomer: schoeisel en kleding ge?nspireerd door de verticale Nike Air Max 2016 Womens uitgestrektheid van hemel en water, elk element een gebroken broer of zus van de Nike Air Vapormax Mujer ander, buigend in veel blues als de zon in de horizon valt.
De indigoprint van de collectie, ge?nspireerd op het beeld van de lucht die op water reflecteert, werd gemaakt door middel van een natuurlijke verven waarbij bloemen werden verzameld, gemengd door een gigantisch vat en geproduceerd op een groot stuk stof. De afbeelding werd vervolgens gescand om de kleur te sublimeren op technische sportkleding. De print verschijnt prominent in de damescollectie, die de spiertank, compressiebroek en Air Max 1 bedekt. ??Het zit ook op de unisex-cap en de hakken van zowel de heren N7 Air Max Motion LW en de N7 Kyrie 4, die ook te zien is een Tribal zegelstempel met staande rots.
Het zegel van Nike Air Max Vision Femme de Standing Rock Sioux Tribe heeft een speciale betekenis voor Irving: de Nike Air Huarache Femme overleden moeder van de point guard, Elizabeth Ann Larson, was een ingeschreven Nike Dunk Sky High Mujer lid van de Standing Rock Sioux-natie. Irving benaderde Nike en vroeg om het zegel van de tribuun in de schoen te verwerken. Ik voel me nederig dat we de tribal-zegel van Standing Rock op deze N7-schoen konden plaatsen, "zegt Irving. "Ik ben trots op mijn persoonlijke geschiedenis, dus deze kans om mijn familie te vertegenwoordigen en de Standing Rock Sioux Tribe is een ongelooflijke eer. Mam, dit is voor jou. Ik hou zoveel van je. "Het andere grote grafische symbool in de collectie is de chevron, een terugkerend patroon in de Indiaanse iconografie dat zichtbaar is in de plooi van een pijl, beadwork en pantserborstplaten. Sporen van de chevron zijn ook diep ingebed in lacrosse; de www.ramonurbanolibros.es hoodie van de collectie gebruikt het symbool om elleboogbeschermers na te Nike Air Max 90 Femme bootsen, en biedt thompson in de hitte van spelen een kritische bescherming. Zeven Nike Air Max 95 Femme balken, bepalend voor de betekenis van het nummer in de N7-collectie (de missie luidt: "Bij elke afweging moeten we rekening houden met de impact van onze beslissingen op de zevende generatie"), stel het klassieke patroon samen
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Ninja Fortress Forum Index -> Ninja Gaiden 3: Razor's Edge All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group