ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in   

Adidas, nike give kvinder i skateboarding en sko af deres eg

 
Post new topic   Reply to topic    Ninja Fortress Forum Index -> Ninja Gaiden ∑ Sigma 2
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PatsyBrooks
Ninja Dog
Ninja Dog


Joined: 20 Jul 2018
Posts: 3PostPosted: Fri Jul 20, 2018 1:56 am    Post subject: Adidas, nike give kvinder i skateboarding en sko af deres eg Reply with quote

Sko godkendelse tilbud er fortsat guldstandarden for præstation for professionelle atleter. Den pivotale milepæl adidas ultra boost dame markerer uden tvivl deres ankomst som en influencer og sætter tonen for lang levetid i sneakerverdenen. Selvom kvinder i sportsgrene lander en eftertragtet signatursko, er det sjælden. Tag professionelle skateboardere, Nora Vasconcellos og Lacey Baker, som er sponsoreret af de mest magtfulde atletiske fodtøjsproducenter i verden og knækket den manddominerede actionsportsindustri ved at være deres autentiske selv.

adidas ultra boost 3.0 tilbud, den største sportstøjsproducent i Europa og næststørste bag Nike, introducerede Vasconcellos som sin første professionelle kvindelige skaterholds rytter i 2017. I juli 2018 annoncerede mærket $ 10.36 milliarder, der årligt producerer 403 millioner par sko, Matchcourt RX Nora. Den reimagined low-top har originale kunstværker og hendes genkendelige lyserøde pastelfarvefarve. Andre præstationsfunktioner omfatter, "en EVA-sokliner til hele døgnpuder og -støtte, en dobbelt-indpakket ræv for udvidet beskyttelse og en gigantisk vulkaniseret ydersål, der understreger ægte board-følelse."


"adidas superstar dame Matchcourt RX er den perfekte hverdagssko. Du kan klæde det op eller ned, og det er dejligt at skate lige ud af kassen, "sagde Vasconcellos i en erklæring. "Blomstermønstre går godt med den skygge af lilla. Kunstværket til skoen var en række ting, jeg har skabt i fortiden; mønstre og tegninger, som jeg troede ville være køligt at brodere på en lærredsko. "Nike, verdens førende inden for sportsskoindustrien med et salg på 19,8 milliarder dollar i 2016 og 21,08 dollar i 2017, afslørede kvinders Nike SB Bruin High, den første skate sko bygget udelukkende til kvindens fod i 2017. Designet har en "skulpturformet pasform, en grundere forfod og en mere tilspidset hæl end den typiske mænds skate sidste, skoen klemmer foden og forhindrer uønsket distraherende bevægelse."
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Ninja Fortress Forum Index -> Ninja Gaiden ∑ Sigma 2 All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group